Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"Λάθος" ή μεθόδευση;

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Συλλόγου Αγίου Θωμά στην οποία περιγράφεται εναργέστατα η ...δημοκρατική συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης από τη διοίκηση του Δήμου:

Μορφωτικός & Εξωραιστικός Σύλλογος  Αγίου Θωμά Αμαρουσίου
Υπόψιν Δημάρχου Αμαρουσίου
Κοιν.Πρόεδρο και  Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
        Περιφερειά Αττικής
Ανακοίνωση συλλόγου:
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου και ώρα 19.00 οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας  παρευρέθησαν στην  πρώτη τακτική συνεδρίασή της  Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Αμαρουσίου
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν  η ενημέρωση και συζήτηση επί των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής και η διαβούλευση επί του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2011.

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Αμαρουσίου με πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας Στέφανο Τσιπουράκη, αποτελείται από 50 μέλη, εκπροσώπους τοπικών φορέων, σωματείων, συλλόγων και δημότες, με ρόλο συμβουλευτικό – γνωμοδοτικό σε σημαντικά θέματα του Δήμου. Με επίσημη ανακοίνωσή του την 1η Μαρτίου ο Δήμος Αμαρουσίου http://www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3994&cnode=391  ή  http://agiosthomasnews.blogspot.com/2011/03/blog-post_01.html ανακοίνωσε και την συμμετοχή του συλλόγου μας στην εν λόγω επιτροπή γεγονός που επιβεβαιώθηκε και με τηλεφωνική συνομιλία του κ. Τσιπουράκη με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ Καραμέρο στις  4 Μαρτίου και ώρα 14.30.
Προσερχόμενοι στην συνεδρίαση διαπιστώσαμε με έκπληξη πως κατα την ανάγνωση των ονομάτων των φορέων από τον κύριο Τσιπουράκη όχι μόνο δεν υπήρχε το όνομα του συλλόγου μας (Μορφωτικός & Εξωραιστικός Σύλλογος  Αγίου Θωμά Αμαρουσίου) αλλά στη θέση του είχε μπει το όνομα ανύπαρκτου  συλλόγου πουπεριείχε στον τίτλο τις λέξεις (Άγιος Θωμάς) αλλά δεν υπάρχει νομικά  και εκπροσωπείτο στην αίθουσα από ένα άτομο- συνεργάτη του Δημάρχου κ.  Πατούλη (υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τον συνδυασμό του και διορισμένο μέλος επιτροπής του Δήμου) τον κ. Παυλο Ρουσσιάκη. 
Διαμαρτυρόμαστε  έντονα και  καλούμε τον  πρόεδρο της επιτροπής Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας  Στέφανο Τσιπουράκη να διορθώσει άμεσα το λάθος ή καθώς είναι θέμα επιλογής του Δήμου οι Σύλλογοι που θα εκπροσωπούνται , να μας προσκομίσει το καταστατικό του συλλόγου (;!) που ανέφερε στη συνεδρίαση μέχρι τις 17 Μαρτίου που αυτή έλαβε χώρα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρούμε το "λάθος" σκόπιμη μεθόδευση και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος
Το Δ.Σ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου